menu Menu
Kirjaluotsi

Ajatuksia mieltä avartavista kirjoista ja tarinoista.

Edellinen sivu Seuraava sivu

Kirjaluotsi


Tervetuloa kirjablogiini! Kirjaluotsi syntyi elinikäisestä rakkaudesta kirjoihin ja lukemiseen. Uskon kaikenlaisen lukemisen ja kaikenlaisten kirjojen toimivan oppaina elämän merillä – siitä myös nimi Kirjaluotsi.

Erityisen paljon luen kaunokirjallisuutta. Romaanien avulla koen oppivani eniten: erilaisista kulttuureista, ajattelutavoista, miesten ja naisten maailmasta, historiasta, tulevaisuudesta, rakkaudesta. Romaanit kasvattavat empatiakykyä ja avartavat käsitystä maailman ilmiöistä, ihmisistä ja erilaisista elämisen tavoista. Luen kirjallisuutta ympäri maailman, teen jatkuvasti maailmanympärimatkoja omalta kotisohvaltani käsin. Vaikka kirjat sijoittuisivat kuviteltuun todellisuuteen tai tulevaisuuteen, ne kertovat silti ihmisen haaveista tai peloista. Uskon, että kirjat eivät ole pakoa todellisuudesta, vaan väylä moniin erilaisiin todellisuuksiin.

Blogissani kerron omista lukukokemuksistani ja ajatuksista, joita tarinat herättävät minussa. Jokainen lukee kirjoja omasta viitekehyksestään ja elämäntilanteestaan käsin. Sama kirja voi antaa eri ihmisille täysin erilaisia asioita. Erityisen paljon kirjoista saa jaettuina kokemuksina. Rohkaisenkin sinua osallistumaan keskusteluun ja jakamaan omia kokemuksiasi blogissa käsitellyistä kirjoista. En keskity mihinkään tiettyyn kirjallisuuden genreen, vaan luen mitä polulleni sattuu osumaan. Osa on uutuuksia, osa löytöjä vuosien varrelta. Usein tuntuu siltä, että joku tietty kirja löytää luokseni juuri oikealla hetkellä.

Ihania lukuhetkiä,
Tiina

Ota yhteyttä


Edellinen sivu Seuraava sivu

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Peruuta Lähetä kommentti

keyboard_arrow_up