menu Menu
Kirja vieköön, mikä arvonta!
Kirjatapahtumat 30/12/2016 12 kommenttia
Vuoden 2016 kirjapoiminnat Edellinen Trilleritiistai: The Fire Child & Hyvä naapuri Seuraava

Vuosi 2016 lähentelee loppuaan ja upea Suomi 100 -juhlavuosi on alkamassa. Uudenvuoden kunniaksi minulla on ilo arpoa kaksi sarjalippua yhteen ensi vuoden kiinnostavimmista uusista kirjallisuustapahtumista. Baba Lybeck, kirja vieköön! -tapahtumat järjestetään Savoy-teatterissa keväällä kolme kertaa. Sarjalippu oikeuttaa ilmaiseen sisäänpääsyyn kaikkiin kolmeen kevään tapahtumaan:
ke 18.1.
ke 15.2.
ke 15.3.

Ensimmäisessä illassa Baban haastateltavina ovat kirjailijat Anu Partanen, Jörn Donner ja Petri Tamminen, joilta kaikilta ilmestyy Suomea tai suomalaisuutta käsittelevä kirja tammikuussa. Väliajan jälkeen presidentti Tarja Halonen haastattelee rouva Tellervo Koivistoa, jonka elämäkertateos ilmestyy tammikuussa Anne Mattssonin kirjoittamana. Erityisen elämyksellisen illasta tekee se, että ammattinäyttelijät Laura Malmivaara, Taisto Oksanen ja Pekka Strang tulkitsevat otteita kyseisistä kirjoista. Tämä varmasti upea ja erilainen kirjallisuustapaus on koettavissa vain paikan päällä.

Kahdella onnekkaalla on siis mahdollisuus voittaa sarjalippu kevään tapahtumiin. Osallistu arvontaan kommentoimalla alle, kenet kotimaisen kirjailijan sinä haluaisit nähdä Savoyn lavalla tulevissa tapahtumissa. Ehkäpä Baba voi saada sinulta samalla hyvän vinkin tulevia iltoja suunnitellessaan 🙂 Arvonta päättyy ja voittajat arvotaan tiistaina 3.1.2017 klo 14, jolloin kerron myös tulevan juhlavuoden Kirjablogit ja 101 kirjaa -kampanjasta, jossa blogini on mukana.

Jos onnetar ei suosi tällä kertaa arvonnassa, lippuja näihin tapahtumiin voi ostaa osoitteesta Lippu.fi. Sarjaliput ovat myynnissä 18.1. asti. Baba Lybeck, kirja vieköön! -tapahtumat ovat osa Kirja-Suomi 2017 -hanketta.

Sivusto aukeaa 3.1.2017

#kirjasuomi #kirjavieköön #kirjojensuomi #suomi100 arvonta Baba Lybeck kirja vieköön


Edellinen Seuraava

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Peruuta Lähetä kommentti

  1. Edellä on jo mainittu kaksi säkenöivää, älykästä kirjailijaa: Sirpa Kähkönen ja Pirkko Saisio. Heitä kyllä mielellään kuuntelisin – samoin Sofi Oksasta, Laila Hirvisaarta, Jukka Viikilää, Rosa Liksomia, Tuomas Kyröä ja monia muita. Suomessa on niin paljon mahtavia kirjailijoita, jotka sopisivat Baban kirjailtoihin, että eiköhän hänen pidä jatkaa illanistujaisia syyskaudellakin. 🙂

keyboard_arrow_up