menu Menu
Helsingin Kirjamessut - lippuarvonta ja vinkki joka päivälle
Kirjatapahtumat 21/10/2018 18 kommenttia
Yhdysvallat-lukuhaaste | Kooste luetuista Edellinen David Grossman: Hevonen meni baariin Seuraava

Helsingin Kirjamessut kolkuttelevat jo ovella. Vieläkö olet lippua vailla? Jos olet, niin osallistu pika-arvontaani. Arvon kaikkien tiistaihin 23.10. klo 20 mennessä tämän jutun alle kommentoineiden kesken kaksi kertapääsyä messuille. Liput ovat sähköisiä, joten voittajat saavat ne sähköpostiinsa heti arvonnan suorittamisen jälkeen. Onnea arvontaan!

EDIT: Arvonta on päättynyt. Liput Kirjamessuille voittivat Johanna ja Maija. Onnea voittajille!

Tällä kertaa yritän jotain mahdotonta eli poimia vain yhden ohjelmavinkin per päivä. Oikeasti olen ruksinut ohjelmaani niin monta kohtaa, etten ota enää itsekään selvää mihin kaikkeen minun pitäisi itseni monistaa. Aika suurella todennäköisyydellä minut löytää katsomosta ainakin näistä:

Torstai 25.10.

Suomennos-slam
klo 15.00 Töölö
Viime vuoden messuilla tutustuin tähän mahtavaan ohjelmatyyppiin, jossa kirjallisuuden kääntäjien työn ihanuus ja haastavuus tulee esiin kiinnostavalla tavalla. Tässä poetry slamin käännösvariantissa kääntäjät Heikki Karjalainen ja Tuomas Nevanlinna ovat suomentaneet etukäteen saman englanninkielisen tekstin, jota he perustelevat kulttuuritoimittaja Pietari Kylmälän johtamassa keskustelussa. Odotan innolla tämän vuoden pilkunviilausta ja sävyjen tulkintaa.

Perjantai 26.10.

Mia Kankimäki: Naiset joita ajattelen öisin
klo 16.30 Esplanadi
Tämä kirja teki syyslomareissustani monin verroin jännittävämpää. Automatka sujui rattoisasti näiden maailmanmatkaajanaisten ja rohkeiden yönaisten seurassa. Haluan ehdottomasti kuulla lisää Mia Kankimäen matkoista yönaistensa perässä!

Lauantai 27.10.

IMAGE: Kirjailija ja kriitikko kohtaavat
klo 15.00 Hakaniemi
Tässäpä mainio lähtökohta: kirjailija Saara Turunen haastattelee Hesarin kriitikko Antti Majanderia. Majanderin kritiikki Turusen esikoisteoksesta oli yksi laukaiseva tekijä Turusen uusimman kirjan Sivuhenkilö syntyyn. Voi kun minäkin osaisin kirjoittaa niin tyrmäävän blogiarvion, että se innostaisi jonkun kirjoittamaan noin mainion kirjan 😉

Sunnuntai 28.10.

HS Esikoiset
klo 14 Senaatintori
Jos vielä sunnuntaina jaksan messuille asti, Helsingin Sanomien esikoiskirjapalkinnon finalistit on nähtävä. Ehkä joukossa on joku, jonka elämä menee palkinnosta niin sekaisin, että siitä syntyy lisää hyvää kirjallisuutta 😉

Toivottavasti nähdään messuilla!

#kirjamessut arvonta Helsingin Kirjamessut 2018


Edellinen Seuraava

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Peruuta Lähetä kommentti

  1. Toivottavasti onni potkisi ja saisin liput Kirjamessuille ????

  2. Hip hei hurraa ja osallistun arvontaan. Viime aikoina on ollut vähän aikaa lukea kirjoja, mutta onneksi välillä joku vie mennessään. Tällä hetkellä keskittynyt lähinnä elämänkertoihin ja henkiseen hyvinvointiin.

  3. Olisi kiva voittaa liput kaiken tähän elämisen stressaamiseen ja syksyn pimeyteen. Tulisi muuta ajateltavaa. Miesystäväni on äitinsä omaishoitaja ja kaipaisi hetkeksi irtioton arjesta. Olisi hänelle kiva yllätys päästä kirjamessuille ja samalla katsomaan muut messut jotka samaan aikaan messukeskuksessa

keyboard_arrow_up